Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke rol vervult Artflow? Artflow is een website voor kunstenaars, kunstkopers, kunstliefhebbers en kunstwinkels. De ontmoetingsplek op het gebied van kunst in Nederland. Artflow wil door middel van haar website kunstaanbieders en kunstzoekers tot elkaar brengen. Op Artflow exposeren alleen professionele kunstenaars en kunstwinkels.
Kan ik een eigen schilderij laten maken van een eigen afbeelding of foto? Ja, bij ons is bijna alles mogelijk. In principe kunt u van alle afbeeldingen, die u digitaal op hoge resolutie kunt aanleveren, een schilderij maken. Wij zullen u binnen 3 werkdagen, geheel vrijblijvend, een offerte toesturen.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt? Alle schilderijen die u op onze site ziet hebben wij in ons bezit en worden binnen 15 dagen geleverd. Voor schilderijen die wij niet op voorraad hebben, dit kunnen bijvoorbeeld schilderijen uit opdracht zijn,of andere maten/kleuren bedraagt de levertijd maximaal 5 weken. Voor spoedbestellingen kunnen wij een snellere levertijd regelen, neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen? U kunt uw betaling via iDEAL verrichten, een handmatige overboeking via uw bank doen of u kunt het schilderij onder rembours aan uw deur af laten leveren. Uw schilderij ophalen is ook een mogelijkheid.