Schilderij in Opdracht : unieke service door Artflow

Artflow biedt als enige in Nederland een unieke service op het gebied van opdrachten. Heeft u een schilderij, foto of alleen een idee welke u geschilderd wilt hebben op doek. Wij verzorgen alles voor u, van opzet tot aflevering, van design tot contact met de kunstenaar. Wij houden iedere stap in de opdracht zorgvuldig in het oog en bezorgen, na uw goedkeuring, uw eigen schilderij aan huis. Artflow levert maatwerk, u kiest, wij regelen de rest en garanderen perfect resultaat.

Schilderijen op maat laten maken is mogelijk in verschillende prijsklassen (een indicatie: van 300 tot 5000 euro). Wij werken namelijk samen met een groot scala aan kunstenaars. In Nederland hebben we erg goede contacten met zeer professionele kunstenaars met ieder hun eigen specialisme, ook hebben wij samenwerkingsverbanden met buitenlandse ateliers die, voor ons, werken in opdracht. Op deze manier kunnen wij voor iedereen wat betekenen.

Contact

U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Mailen kan naar: info@artflow.nl

Hoe werkt het?

Een offerte aanvragen is altijd geheel vrijblijvend. Wat wij nodig hebben is een afbeelding en/of beschrijving van waar u een schilderij van wilt laten maken en de afmetingen van het schilderij welke u mogelijk zou willen bestellen. Zodra wij deze gegevens ontvangen hebben nemen wij contact met u op.
Heeft u een schilderij, foto, of idee waar u een schilderij op doek van wilt laten maken? Vul dan het onderstaande formulier in.
Als uw aanvraag is ontvangen stuurt Artflow uw aanvraag naar verschillende kunstenaars welke een offerte opmaken.
Artflow stuurt u vrijblijvend de offerte met het beste aanbod terug.
Als u akkoord gaat wordt uw schilderij, foto of idee uitgewerkt tot een hoogwaardig schilderij.

Offerte aanvragen

Met dit formulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door een afbeeling te selecteren, een beschrijving toe te voegen en uw gegevens achter te laten. Zodra uw gegevens door ons zijn ontvangen worden deze doorgestuurd naar verschillende kunstenaars. Ons systeem zal daarna voor u automatisch en geheel vrijblijvend de voordeligste offerte presenteren.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterix (*).

Persoonsgegevens

Opdracht informatie

 x 
Centimeter
voorwaarden